Läckert, snyggt och återigen läckert!

Dezent fälgar

Dezent utbudet hos Alcar Group växer ständigt och är en stark aktör i Sverige. Dom flesta bilägare som väljer att köpa Dezent fälgar gör det på grund av den höga kvalitén och deras breda spektrum av priser och attraktionskraft. Bakom varje Dezent hjul sitter ett team ingenjörer med fälgprogram som ser fälgen i 3D. Genom att jobba med marknadens bästa utrustning kan Dezent Teamet i Tyskland TUV testa sina fälgar med hela 200.000 belastningscykler. Man tom testar fälgen med en simulator för att se vad som händer med fälgen vid olika kollisioner. dezent logotyp

I Tyskland, Siegburg så finns huvud lagret med tusentals olika fälgar som levereras varje dag till hela världen. Bra att veta om företaget ALCAR är deras certifikat hos TUV och ISO 9001.Beställ Dezent fälgar hos vår partner och montera hos oss på Peter Bilar i Stockholm! Vill du beställa direkt hos oss via mejl så råder det för närvarande en veckas leveranstid.

Rengöring av aluminiumfälgar och lättmetallfälgar.

När du ska rengöra dina aluminiumfälgar bör du använda milda rengöringsmedel som inte innehåller frätnings ämnen. Du bör alltid använda en ny tvättsvamp och aldrig en begagnad. Du bör inte heller använda en hård eller kantig svamp – allt som du misstänker kan orsaka repor – ANVÄND EJ.

  1. Blötlägg fälgen först.
  2. Spruta med högtryck tillräckligt mycket vatten tills du ser att all smuts och rester är borta.
  3. Använd fälgschampo (utan frätnings medel) Lägg på försiktigt eller spraya.
  4. Ta en NY tvättsvamp och gnugga runt och i fälgen ända tills du ser att smutsen avlägsnar.
  5. Ta högtryckstvätten igen och spruta på i cirka 5 minuter. (Per fälg)
  6. Torka fälgen med en REN trasa, inte en sån trasa man brukar se hos: ”100kr biltvätt – in och utvändigt” tvätthallarna.
  7. Ta vax och en ny handduk, rotera försiktigt in vaxet ända tills du märker att det börjar glänsa.

Skötselråd specifikt för Dezent fälgar:

Torka gärna i solen för att undvika vatten bubblor, skölj noggrant och använd en ren trasa. Thats it!

En Del av Dezent utbudet

dezent fälgar